• Публикувано от: harry
  • Обновен: 20 април 2013
  • Разглеждания: 1 593 разглеждания
Категории:

Регистрация на потребителски профил в сайта?

За да се възползвате от пълните възможности и функционалности на сайта, без значение дали сте посетител турист или хазяин, хотелиер и т.н., трябва да се регистрирате в сайта.

Ако имате регистрация във Фейсбук, може просто да натиснете синия бутон "F-Connect", който автоматично ще ви създаде профил в Pomorie.com с данните от профила ви във Фейсбук.

 

В процеса на регистрация на профил, попълвате вашия email адрес, избирате си парола за вход, посочвате желания тип профил, часови пояс (България е в UTC+2), както и предпочитания езиков интерфейс на сайта.

 

Основните типове профили в сайта са:

Туристи и гости на Поморие; Хотелиери, хазяи и жители на Поморие; Туристически фирми; Строителни фирми и агенции за имоти.

 

Всеки тип профил има съответните привилегии и набор от възможности и функционалности в сайта.

Някои от типовете профили са платени, т.е. срещу определена годишна такса, ще могат да се възползват от предварително настроените за всеки тип профил функционалности.

 

Платени типове профили са:

 

Туристически фирми - 120 лв./год.

Ако сте туристическа фирма (изисква се лиценз за туристическа фирма), регистрацията ви в този сайт е платена. Цената за 1 година е 120 лв. с ДДС. Срещу тази годишна такса, без да заплащате допълнително нищо, вие ще може да добавяте и управлявате до 10 страници с обекти за почивки (хотели, апартаменти, квартири), като по всяко време ще можете да ги редактирате, изтривате или добавяте нови. Допълнително се заплащат други възможности в сайта, единствено и само ако решите да се възползвате от тях - това са ВИП и Спонсорирани позиции, банер реклами и др.

 

Строителни фирми и агенции за имоти - 96 лв./год.

Ако сте строителна фирма или агенция за имоти, регистрацията ви в този сайт е платена. Цената за 1 година е 96 лв. с ДДС. Срещу тази годишна такса, без да заплащате допълнително нищо, вие ще може да добавяте и управлявате до 15 страници с обекти за продажба (апартаменти, къщи, вили и т.н.), като по всяко време ще можете да ги редактирате, изтривате или добавяте нови. Допълнително се заплащат други възможности в сайта, единствено и само ако решите да се възползвате от тях - това са ВИП и Спонсорирани позиции, банер реклами и др.

 

Всички останали типове профили са с безплатна регистрация:

Жители на Поморие и региона, Хотелиери и хазяи в Поморие, Туристи и гости на Поморие. Можете напълно безплатно да се регистрирате в сайта и да се възползвате от възможностите, които ви предлага. Единствено и само ако решите да публикувате реклама или обява за почивка, то в този случай ще дължите заплащане според съответния ценови план, който сте избрали сами. Допълнително се заплащат и други възможности в сайта, само ако решите да се възползвате от тях - това са ВИП и Спонсорирани позиции, банери и рекламни кампании и др.

 

След като сте избрали тип профил, трябва да приемете общите условия за ползване и с натискане на бутон "Продължи", минавате на следващата стъпка по регистрация.

 

Тук трябва да попълните вашето име, фамилияи, пол и поне един телефон за контакт. Ако желаете, може да дадете повече данни за контакт с вас като ваш сайт, скайп, фейсбук профил ...

 

На следващата стъпка можете да качите снимка за вашия профил. Ако нямате записана снимка на вашия компютър, можете да пропуснете тази стъпка, като в последствие винаги може да добавите и/или редактирате вашата снимка за профила си, а ако пропуснете да качите снимка, на следващата стъпка може да се снимате с камерата на вашия комютър/лаптоп.

 

С това завършва процеса на регистрация на профил в сайта.

 

Пожелаваме ви приятни моменти в нашия сайт

Възползвайте се максимално от възможностите, които ви даваме и бъдете активни!


0 коментари