•  
 •  

Най-разглеждани

Най-нови инструкции

 • ВИП и СПОНСОР е вид статус на обявите за почивки или имоти, които ви дават определени предимства и съответно повече посещения на вашите с...

  ВИП и СПОНСОР е вид статус на обявите за почивки или имоти, които ви дават определени предимства и съответно повече посещения на вашите страници. Ние сме позиционирали тези блокове на такива места в целия сайт, така че да увеличи значително видимостта на обявите с тези статуси. Показват се под формата на слайдшоу, вертикални и/или хоризонтални блокове и т.н.

   

  Освен това, при разглеждане на оферти в дадена категория/подкатегория, офертите с тези статуси винаги излизат преди всички останали.

   

  Цени за ВИП и СПОНСОР:

   

   

  Заплащане за ВИП и СПОНСОР може да се направи на място в офиса или по банков път.

   

  Заплащане по банков път:

  Ако изберете плащане по банков път, в повод за плащане задължително напишете име на вашия обект и вашия GSM.

  Райфайзенбанк - клон Поморие
  IBAN: BG27RZBB91551003996437
  BIC: RZBBBGSF

  Титуляр: Аристидов енд Ко. ООД

   

  Заплащане на място в офиса:

  Нашият офис се намира в "Компютърен магазин Аристидов":
  гр. Поморие, ул. Солна 25 (срещу сладкарница "Захаро")

  Хари Аристидов : 0899 957602

  Работно време: 9:30 - 18 часа,
  от понеделник до петък

 • За да може да се възползвате пълноценно от сайта, трябва да имате регистрация и да сте влязъл в сайта със своя логин/парола.   Ако...

  За да може да се възползвате пълноценно от сайта, трябва да имате регистрация и да сте влязъл в сайта със своя логин/парола.

   

  Ако желаете да добавите страница почивка в Поморие за вашия хотел, апартамент или къща за гости, както и имот за продажба, натиснете на бутона "Добави обект" най горе в сайта или ТУК.

   

  Първо ще видите страницата с ценовите планове и след като изберете вашия обект, към кой план желаете да го добавите, долу в колоните под всеки ценови пакет, натиснете съответния бутон "Избирам".

   

  На следващата страница вече започвате създаване на вашия обект в сайта.

  Попълвате акуратно следните полета на български език с кирилица:

   

  Заглавие: Името на вашия хотел

  Примери: Хотел Свети Георги; Апартамент Аристидов; Къща за гости Иванови; и т.н.

   

  URL: imeto_na_vashia_obekt

  Изберете кратък, но информативен адрес, като адреса може да съдържа само латински букви, цифри, долна черта и знак минус. Дължината на адреса може да е от 3 до 255 символа. Започнете да пишете в полето URL, за да видите как ще изглежда адреса на страницата ви по-долу под полето URL. Ако в това поле например попълните imeto_na_vashia_obekt, то пълния адрес към вашата страница ще бъде: http://my.pomorie.com/pochivka/imeto_na_vashia_obekt

  Ако вашата новосъздадена страница бъде харесана 5 или повече пъти  от потребители в сайта, то автоматично вашия URL адрес ще стане по-кратък и лесен за запомняне:
  http://my.pomorie.com/imeto_na_vashia_obekt

  Ето няколко примера за полето URL: charuhin; apartament-aristidov; hotel-tokaliev; dom_ivanovi и т.н.

   

  Етикети (ключови думи): не е задължително, но ако желаете, може да добавите няколко етикета в това поле. Започвайки да пишете в него, ако вече някой е добавил подобен етикет, то ще ви бъде автоматично подсказан. Например, започнете да пишете: апартамент

   

  Категория: Тук изберете категорията, към която ще добавите вашия обект. Главните категории са: Почивка, Хотели, Недвижими имоти. Избирайки главната категория, ще ви се покаже друго поле за избор на подкатегория. Ето ги за ориентация всички категории и подкатегории:

  Категория Почивка: Апартаменти; Къщи и квартири; Вили / Хижи; Къмпинг, бунгало
  Категория Хотели: Хотели 5 звезди; Хотели 4 звезди; Хотели 3 звезди; Семейни хотели
  Категория Недвижими имоти: Апартаменти; Земя, парцели; Търговски и др.; Къщи, вили

  В зависимост от избраната от вас категория/подкатегория, ще се появят допълнителни полета и чекбоксове, които се отнасят за типа обекти за съответната категория. Тук мисля че няма да имате затруднения, тъй като самите полета и чекбоксове сами по себе си са пределно ясни.

   

  Описание: В това поле напишете съвсем кратко описание на вашия обект. Опитайте се максимално кратко и сбито да представите най-важната и атрактивна информация за вашия обект, като няма да е зле в това кратко описание да използвате и описателни ключови думи. В последствие ще има друго място, в което надълго и нашироко да опишете подробно цялата информация за вашия обект.

   

  Водеща снимка: естествено за главна снимка, ще изберете най-хубавата си и атрактивна снимка за вашия обект.

   

  Локация: точния адрес на обекта, на български език

  Пример: гр.Поморие, улица Солна 25

   

  След полето локация, ви препоръчваме да оставите всички други полета непроменени и да натиснете бутон "СЪЗДАЙ"

  Просто за информация, чрез тези полета, давате права кой може да коментира, качва снимки, видео, преводи и т.н. във вашата страница.

   

  След като натиснете бутон "СЪЗДАЙ", ще попаднете в контролния панел за управление на вашата страница. Трябва да изглежда подобно на тази снимка:

   

   

  Както виждате на снимката горе, в лявата синя колона са главните инструменти за управление на вашата страница. Сега тук ще ги разгледаме по-подробно:

   

  1. Начало - Помощник: На тази страница са изведени по-важните бутони и действия, които трябва да направите, като те всъщност са бързи връзки към някои от следващите бутони.

   

  2. Кратка информация: ако разгледате тази страница, ще видите че вие вече всъщност сте минали през тази стъпка при първоначалното създаване на страницата. Ако сте пропуснали нещо или решите да коригирате нещо впоследствие, тук може да го направите по всяко време. Единственото което не може да направите е да промените сами категорията на обекта. Например при регистрацията ако сте регистрирали своя обект в категория Хотели 4 звезди, то няма да може по-късно да промените на категория "Апартаменти", което и е съвсем логично. Ако имате обаче основателна причина да се смени категорията, то може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем при нужда.

   

  3. Водеща снимка: Ако при създаването на страницата не сте избрали водеща/главна снимка за обекта си или ако желаете да я промените по-късно, то тук е мястото за това.

   

  4. Описание и цени: Тук може да въведете подробна информация и описание за вашата страница. Използвайте текстовия редактор за да направите от вашата страница една стилна и информативна реклама или пълен и грозен кич. Молим ви да не прекалявате с шарениите (запазваме си правото да редактираме и променяме страници, които загрозяват или вредят на цялостния стил и дизайн на сайта, както и дори да изтриваме такива при системни нарушения!). Натиснете бутон "Запиши описание" най-долу, за да запишете описанието.

   

  5. Локация: Можете да позиционирате по-точно маркера, издърпвайки го с мишката на правилното местоположение на вашия обект. За по-добра ориентация, може де превключите картата от режим Карта(Map) на Сателитен(Satellite). След като сте готови, натиснете бутон 'Запиши промените'.

   

  6. Удобства, екстри и др.: Тази допълнителна информация за вашата страница е много важна част от нея и би могла да повлияе на решението дали крайния клиент би избрал именно вашата оферта. Моля, попълнете я най-старателно, за да имате повече реални успехи от присъствието ви в този сайт. Тук обикновено са екстрите и услугите във вашия обект, цена, телефони за контакт и т.н.

   

  7. Снимки, промоции и др.: тук ще попаднете на няколко важни инструмента за вашата страница. В зависимост от ценовия план, в който е вашата страница, може да виждате всички или само част от описаните по-долу инструменти и функционалности. Ще ги разгледаме поотделно:

   

  - 7.1. Добави снимки: можете да добавяте наведнъж колкото желаете снимки за вашия обект. Препоръчваме ви да избирате най-добрите си снимки и да ги оптимизирате преди да ги качите. Въпреки че нашата система автоматично ще оптимизира снимките ви в процес на качването им, няма смисъл да качвате снимки всяка от по 2-3 мегабайта. Това само ще направи страницата ви по-бавна за зареждане, както и ще забави самия процес на изпращането им от вашия компютър към сървъра. По подразбиране, още при създаване на страницата ви, се създава и по един главен албум за нея. Вие обаче може да си направите повече от един албум ако желаете. Например ако вашия обект е хотел, можете да направите един албум с име "Заведения в хотела" и в него да сложите снимки от ресторанта, лоби бара, нощния бар и т.н. Може да направите друг албум "Стаи" като в него сложите снимки на стаите, както и друг албум "СПА и спорт" и в него снимки от фитнеса, спа процедури и т.н. Друг удачен пример: някои хазяи рекламират повече от един апартамент (етаж) в една обява в сайта. В този случай е удачно да направите различни албуми за всеки ваш апартамент, етаж и т.н. Също така впоследствие може да добавите/коригирате име и описание за всяка от качените от вас снимки поотделно. Например: изглед от терасата към плажа; кухнята; хола; лоби бар; спалня и т.н.

   

  - 7.2. Управление на албуми: тук както се подразбира, може да управлявате вашите албуми и снимки (ако сте създали такива в предишната точка).

   

  - 7.3. Покани & Представи: Можете да направите бързо популярна тази страница, споделяйки я с ваши приятели, клиенти и потребители на сайта. За да се възползвате максимално, препоръчваме ви да оставите тази стъпка за последно, след като оформите окончателно страницата си и поработите и тествате известно време сайта и неговите възможности.

   

  - 7.4. Промоции: Създайте и показвайте атрактивни промоции и предложения за вашата страница. Например може да пуснете промоция за дадени празници на по-ниска цена, или например седмична промоция + безплатни СПА процедури и т.н. Също така например ако са ви останали 5 дни "дупка" (незаети дати) в началота на юни, може да пуснете промоция от дата хх.хх.хххх до дата хх.хх.хххх на по-ниска пакетна цена. Разгледайте добре тази възможност, тъй като сме сигурни че тя би могла да ви бъде много полезна.

   

  - 7.5. Управление на промоции: тук както се подразбира, може да управлявате вашите промоции (ако вече сте създали такива разбира се в предната стъпка).

   

  - 7.6. Контакт и управление на формуляри: Всяка страница в сайта, автоматично получава стандартна форма за контакт, която би трябвало да ви е достатъчна, така че ви препоръчваме да не добавяте допълнителни контактни форми. Посетителите на сайта, когато напишат нещо чрез нея, то вие ще получавате на вашия email тяхното запитване. Ако обаче желаете, можете да създадете своя, по-различна контактна форма, то вие можете да добавяте полета и въпроси, които ще попълват посетителите чрез тази форма и данните от които, ще получавате на вашия email адрес. Старайте се да изисквате само наистина необходимата ви информация, за да не напрягате излишно посетителите си и съответно да имате по-голям успех. Ако има неща по тази функционалност, които ви затрудняват, не се стеснявайте и се свържете с нас за да ви помогнем.

   

  - 7.7. Видео / Публикувай видео: Тук може да добавите видео към вашата страница. За целта, първо трябва да сте качили своето видео в Youtube.com или Vimeo.com. И двата сайта са напълно безплатни.

   

  - 7.8. Видео / Управление на видео: тук както се подразбира, може да управлявате вашите видеа.

   

  - 7.9. Преводи: Това е доста важен инструмент в сайта. Може да добавяте преводи на вашия обект на колкото желаете езици. Минимум ви препоръчваме да направите превод на руски и английски. Принципа е "Колкото повече, толкова повече". За заглавие на превод напишете езика на който е превода. Пример: Русский; English, Polish, Czech и т.н.

   

  - 7.10. Управление на преводи: тук както се подразбира, може да управлявате вашите преводи.

   

  - 7.11. Форум - ако желаете, може да стартирате информативна форум дискусия за вашата страница и да направите посетителите си съпричастни към вашия обект и/или интереси. Пример: Ако във вашия обект се предлага Рейки масаж, то защо не отворите мини-форум по тази тема във вашата страница. За всеки влак си има пътници и ако считате че имате интересна ниша или специфични интереси, създавайки един интересен форум към вашата страница, може да привлечете интерес от хора с подобни интереси. Освен това, по този начин към вашата обява се натрупват и различни ключови думи, като това може да ви донесе бонус трафик от търсачките. Други примери за форуми по интереси към дадена ваша страница: ветроходство, кайт/уинд сърфинг, голф, изкуство, йога и т.н.

   

  8. Маркетинг инструменти:

   

  - 8.1. Реклама в Pomorie.com: Вие може да рекламирате ефективно и на изгодни цени да направите по-посещавана вашата страница, външен сайт или друго съдържание в Pomorie.com чрез рекламни банери. Повече за възможностите за реклама в сайта ще намерите тук.

   

  - 8.2. Покани и представи: Тази функционалност вече я разгледахме по-горе, в т. 7.3.

   

  - 8.3. Изпрати обновления: Ако сте направили някакви интересни и важни промени по вашата страница, като например промяна в цените на услугите ви, добавяне на някоя промоция, добавяне на нови снимки след ремонт на обекта ви и т.н., то може чрез този бутон да известите за тези новости всички хора, които са харесали вашата страница до момента. Не прекалявайте с този инструмент, за да не получите обратния ефект и да намалее броя на хората харесали страницата ви. Използвайте го разумно и при съществен повод.

   

  - 8.4. Save to foursquare бутон: Ако активирате тази възможност, този бутон ще позволи на посетителите на страницата ви, да я добавят в своя Foursquare To-Do List. (Забележка: Този бутон ще се вижда, само ако сте добавили 'Местоположение' за вашата страница.)

   

  9. Анализи: Тук ще може да видите статистики и анализи за посещаемостта, разглежданията, харесванията и др. за вашата страница.

   

  10. Отчети: Можете да генерирате отчети за ефективността на страницата си за времеви интервали по ваш избор. Генерираните отчети включват статистика за разглежданията, харесвания, коментари и активни потребители. Можете също така да експортирате и запазвате отчетите.

   

  11. Администратори на стр.: На тази страница виждате всички администратори на вашата страница, т.е. хора, които могат да управляват тази страница също като вас. Вие можете да направите администратори и други потребители на сайта или да премахвате администратори. Имайте в предвид, че администраторите, които сте оторизирали за тази страница ще получат пълна власт като вас да управляват тази страница, включително да я изтрият. Така че бъдете внимателен и оторизирайте само хора, на които имате пълно доверие. Примери: дайте администраторски права на съпруга/та си, на администратор или управител на хотела и т.н. доверени хора.

   

  12. Главен администратор: Тук може да видите или управлявате главните администратори за тази страница. Те ще бъдат показвани на посетителите на страницата, като собственици/управляващи тази страница.

   

  След като вече се запознахте с инструкцията, можете вече смело да добавите вашия обект.

  100% потребители отбелямаха тази инструкция като полезна.
  |
  Помогна ли ви въпроса и съответно неговия отговор?
  1 гласуване