•  
 •  

Най-разглеждани

Най-нови инструкции

 • За да може да се възползвате пълноценно от сайта, трябва да имате регистрация и да сте влязъл в сайта със своя логин/парола. Ако жел...

  За да може да се възползвате пълноценно от сайта, трябва да имате регистрация и да сте влязъл в сайта със своя логин/парола.
   
  Ако желаете да добавите ваша фирма или търговски обект, офис за услуги и др., влезте в секция "Фирми" и натиснете на бутона "Добави обява".

   

  Добавете БЕЗПЛАТНО вашата фирма или обект и натиснете бутон "Публикувай".

  ВНИМАНИЕ!!! Тук не могат да бъдат публикувани обяви за имоти за почивка, апартаменти, квартири, хотели и т.н. Тyк могат да бъдат публикувани само търговски обекти, заведения и др.фирми според предварително подготвените от нас категории!
   
  Попълвате акуратно следните полета на български език с кирилица:
   
  Заглавие на обява: Името на вашия обект
  Примери: Ресторант Свети Георги; Компютърен магазин Аристидов; Спермаркет Гранд; и т.н.
   
  Етикети (ключови думи): не е задължително, но ако желаете, може да добавите няколко етикета в това поле. Започвайки да пишете в него, ако вече някой е добавил подобен етикет, то ще ви бъде автоматично подсказан. Например, започнете да пишете: магазин

   

  В това поле напишете съвсем кратко описание на вашия обект. Опитайте се максимално кратко и сбито да представите най-важната и атрактивна информация за вашия обект, като няма да е зле в това кратко описание да използвате и описателни ключови думи. В последствие ще има друго място, в което надълго и нашироко да опишете подробно цялата информация за вашия бизнес.
   
  Водеща снимка: естествено за главна снимка, ще изберете най-хубавата си и атрактивна снимка за вашия обект.

  Локация: точния адрес на обекта, на български език
  Пример: гр.Поморие, улица Солна 25

  Категория: Тук изберете категорията, към която ще добавите вашия обект. Първо ще изберете главна категория, след което ще ви се покаже друго поле за избор на подкатегория.


  В зависимост от избраната от вас категория/подкатегория, ще се появят допълнителни полета, които се отнасят за типа обекти за съответната категория. Това например са контактни данни за вашия обект, работно време и др.

   

  След това, ви препоръчваме да оставите всички други полета непроменени и да натиснете бутон "Публикувай"
  Просто за информация, чрез тези полета, давате права кой може да коментира, качва снимки, видео, преводи и т.н. във вашата страница.
   

  След като натиснете бутон "Публикувай", ще попаднете в контролния панел за управление на вашата страница. Тук е мястото в което може да напишете подробно описание на вашия бизнес, да добавите още снимки и т.н.