БЪЛГАРСКИ РУССКИЙ

Отдайте ваш апартамент

Сдай свою квартиру

Ако притежавате апартамент или къща в град Поморие, който искате да отдадете под наем за кратък (туризъм) или дълъг период, разчитайте на нашите умения и опит и не се колебайте да се свържете с нас.
Без значение дали живеете надалеч или в Поморие, всеки собственик на имот знае колко е трудно да го управлявате от разстояние или ако сте зает с друга дейност.

Ние може да ви бъдем полезни в това направление, при това ще го направим професионално и при взаимоизгодни условия.
Чрез нашите услуги, вие винаги ще бъдете запознати с текущото състояние на вашия имот и ще получавате редовни доклади за неговото състояние (наличие на влага, мухъл, течове и други видими дефекти, проверки на електрическата система и уреди, наличието на насекоми и вредители).

При отдаване под наем на вашия имот, ние ще се стремим да организираме възможно най-пълна заетост, с пълна отговорност за безопасността на имуществото.
При необходимост, можем да ви съдействаме за ремонтни дейности при подготовката на обекта за летния сезон. Разбира се, също така можем да представляваме вашите интереси в отношенията с трети страни (ток, вода и канализация, кабелна телевизия, охрана и т.н.)

Наша ще е грижата да рекламираме вашия обект в интернет, както и да водим кореспонденция относно резервациите, посрещане и настаняване на туристите, както и последващата комуникация с тях.
Можем да се ангажираме и с почистването на апартамента, както и организиране на пране и подмяна на бельо и всички съпътсващи обслужването на туриста действия.

Ние можем и знаем как да ви помогнем с отдаването на вашия имот, да организираме огледи, да подготвим всички необходими документи за целта, да обслужваме вас и вашите наематели за периода на договора.

За повече подробности относно нашите услуги, не се колебайте да пишете или позвъните!

 

Каждый владелец недвижимости знает как нелегко управлять ею на расстоянии. Наша компания избавит вас от этих хлопот.

И сделает это профессионально и недорого. В течении нашего обслуживания вы всегда будете в курсе текущего состяния вашей собственности, отчёты регулярных осмотров и контроля (на наличие влаги, плесени, течей и прочих видимых дефектов, проверка электрической системы и приборов, мягких водопроводных соединений, работы смесителей, бачков и унитазов, наличие насекомых и вредителей) сопровождаются при необходимости фотографиями.

При сдаче вашей собственности в аренду мы подыщем максимально выгодные варианты, при полной ответственности за сохранность имущества.

При необходимости произведём мелкий ремонт, подготовим помещения к летнему/зимнему сезону.

Разумеется представим также ваши интересы в отношениях с третьими лицами (электроснабжение, водоснабжение и канализации, кабельное телевидение, охрана и т.д.)

Наша задача — ваше спокойствие. Мы зарабатываем только когда это выгодно вам.

 

Хари Аристидов
GSM: +359 8999 57602;
Skype: haristidov
Email: aristidov@gmail.com